УКР РУС

"РБ Лейпциг" поступився "Вольфсбургу", "Дармштадт" з Федецьким здолав "Майнц", "Герта" переграла "Борусію" Д

11 березня 2017 Читать на русском

В 24 турі Бундесліги по три пункти набрали "Баварія", "Вольфсбург", "Герта" та "Дармштадт". "Фрайбург" і "Хоффенхайм" зіграли в нічию.

До гри в Мюнхені "Айнтрахт" поступися в чотирьох матчах Бундесліги поспіль. До першого взяття воріт гості за кількістю моментів ні в чому не поступалася іменитому супернику, однак наприкінці першого тайму Лєвандовскі та Коста засмутили голкіпера "орлів" Градецкі. У другій половині зустрічі господарі відзначилися ще раз. Тепер в команди Анчелотті налічується 59 очок. В 25 турі команда Ніко Ковача зіграє проти "Гамбурга". "Баварія" вирушить до Менхенгладбаха.

П’ятнадцятий "Вольфсбург" в гостях протистояв другому "Лейпцигу". Перший тайм залишився за "вовками" – відзначився Маріо Гомес. Гол ветерана піднімає "Вольфсбург" на чотирнадцяте місце.

"Хоффенхайм" має хороші шанси наступного сезону спробувати свої сили в Лізі чемпіонів. Для наближення до мрії "селянам" потрібно було долати восьмий "Фрайбург". Відчутна перевага "Хоффенхайма" в першому таймі не призвела до взяття воріт. "Фрайбург" забив завдяки призначеному пенальті. "Селяни" відразу зрівняли – Крамарічу вдався неймовірний постріл в дальню "дев’ятку"! Нічия залишає "Хоффенхайм" на четвертій позиції.

В останніх берлінських протистояннях "Герти" та "Борусії" Д, якщо першими забивали господарі, то "Стара дама" обов’язково перемагала. Команда Тухеля протистояла "Герті" після яскравих перемог над "Байєром" та "Бенфікою". На перших хвилинах матчу Шюррле з чудової позиції не влучив у ворота "Герти". На 11 хвилині помилився Гінтер, внаслідок чого Ібішевіч віддав пас на самотнього Калу – 1:0. На старті другого тайму норвежець Шелбред не поцілив в дальній кут воріт Бюркі. Однак берлінці вирвали перемогу завдяки чудовому пострілу Плятенгарда з штрафного (стандарт заробив Вайзер)! "Герта" – п’ята.

Останній в таблиці "Дармштадт" відчайдушно бореться за прописку в Бундеслізі на наступний сезон. "Лілії" забили два швидкі м’ячі, але на останніх секундах першого тайму новачок "Майнца" Квайсон наблизив гостей до камбеку. На початку другої половини гри "Дармштадт" підвів півзахисник Вранчіч, що примудрився отримати дві жовті картки – обидві за симуляцію. Тренер Торстен Фрінгс змушений був зміцнювати оборону та випустив Артема Федецького. "Лілії" таки зуміли втримати вікторію, однак продовжують посідати останнє місце в таблиці.

Чемпіонат Німеччини, 24 тур

"Баварія" – "Айнтрахт" – 3:0

Голи: Лєвандовскі, 38, 55, Коста, 41

"РБ Лейпциг" – "Вольфсбург" – 0:1

Гол: М. Гомес, 9

"Фрайбург" – "Хоффенхайм" – 1:1

Голи: Філіп, 56 – Крамаріч, 60

Нереалізований пенальті: Філіп ("Ф"), 56

"Герта" – "Борусія" Д – 2:1

Голи: Калу, 11, Плятенгард, 71 – Обамеянг, 55

"Дармштадт" – "Майнц" – 2:1

Голи: Сулу, 5, Сем, 12, пен. – Квайсон, 45+8

Вилучення: Вранчіч ("Ф"), 59 – Бель ("М"), 90