УКР РУС

Вольфсбург мінімально переграв Айнтрахт: 13 тур Бундесліги, матчі неділі

2 грудня 2018 Читать на русском

В матчі 13 туру Бундесліги РБ Лейпциг переграв Борусію М завдяки дублю Вернера, Вольфсбург в гостях обіграв Айнтрахт. Рахунок та звіт про матчі читайте на сайті "Футбол 24".

Чемпіонат Німеччини 2018/19, 13 тур

РБ Лейпциг – Борусія М – 2:0

Голи: Вернер, 3, 45+1

Айнтрахт – Вольфсбург – 1:2

Голи: Йовіч, 87 – Мехмеді, 31, Гінчек, 68

В центральному недільному поєдинку Бундесліги зустрічались команди із зони єврокубків. Борусія Менхенгладбах могла наблизитись до Борусії з Дортмунду, а от РБ Лейпциг мав можливість обігнати Баварію. І "бики" швидко вирвались вперед в рахунку завдяки голу Вернера на 3 хвилині. А наприкінці першого тайму Вернер оформив дубль з передачі Поульсена. Цей рахунок протримав аж до фінального свистка і РБ Лейпциг святкував перемогу.

У другому матчі неділі Айнтрахт вдома приймав Вольфсбург. Команди грали на рівних, проте перемогти вдалось "вовкам". Перший гол в матчі забив екс-динамівець Мехмеді, який реалізував вихід віч-на-віч після пасу Гінчека. А в другому таймі вже сам Гінчек відзначився забитим голом. Йовіч скоротив відстань, проте зробив це за 3 хвилини до кінця матчу.

Завдяки цій звитязі РБ Лейпциг набрав 25 очок і обігнав Баварію, Борусія М з 26 пунктами лишилась на 2 позиції. Вольфсбург завдяки своїй перемозі піднявся на 8 позицію, а Айнтрахт з 23 пунктами лишився позаду Баварії.