УКР РУС

"РБ Лейпциг" обіграв "Борусію" М і скоротив відставання від "Баварії"

19 лютого 2017 Читать на русском

У 21 турі Бундесліги "бики" виявилися сильнішими за "жеребців" (1:2).

"РБ Лейпциг" зазнав двох поспіль поразок, що дало змогу "Баварії" міцно закріпитися на вершині турнірної таблиці. Однак втрата очок мюнхенцями у звітному турі повернула "биків" у боротьбу за лідерство. Ральфу Хазенхюттлю належало виконати важке завдання – переграти на виїзді гладбахську "Борусію", яка набрала відмінну форму.

У середині першого тайму Форсберг точним ударом з лінії штрафного майданчика вивів гостей вперед. За хвилину до перерви "жеребці" отримали право пробити пенальті, але Азар не зумів реалізувати 11-метровий, зароблений капітаном Штіндлем.

"Борусія" поплатилася на 55 хвилині, коли Вернер і Форсберг в дві передачі "розрізали" всю оборону суперника та не залишили шансів Зоммеру. Господарі відквитали один гол зусиллями Вестегаарда, який класно зіграв головою після подачі з кутового, однак на більше гладбахців не вистачило.

Таким чином, "РБ Лейпциг" набрав 45 очок і скоротив відставання від "Баварії" до 5 пунктів, а "Борусія", маючи 26 балів, залишилася у середині турнірної таблиці.

Німеччина. Бундесліга, 21 тур

"Борусія" М – "РБ Лейпциг" – 1:2

Голи: Форсберг, 32, Вернер, 55

Нереалізований пенальті: Азар, 45