УКР РУС

"РБ Лейпциг" без проблем переміг "Айнтрахт", продовжуючи погоню за "Баварією"

21 січня 2017 Читать на русском

В 17 турі німецького чемпіонату "бики" розгромили команду Ніко Ковача – 3:0.

Голи за господарів забивали Компер, Вернер та Вальєхо (автогол).

На 3 хвилині матчу воротар "Айнтрахта" Градецкі в ефектному падінні піймав м’яча. Тільки-от зробив це Лукаш з-за межами власного штрафного майданчика. Дитяча помилка фінна, враховуючи те, що можна було спробувати зіграти ногами. За відвертий волейбол арбітр нагородив голкіпера червоною карткою. Через 4 хвилини після вилучення Марвін Компер виявився першим на добиванні після виконання "биками" штрафного удару – 1:0. Гості кинулися відіграватися, особливо старався Анте Ребіч. Марно. До кінця першого тайму арбітр компенсував чотири хвилини. І от, на останній з них, Вернер подвоїв перевагу "Лейпцига".

Ну а на 67 хвилині лівий оборонець "биків" Хальстенберг опинився у потрібному місці у потрібний час, влучивши у Вальєхо – 3:0! На останній секунді гри Зельке забив вчетверте, однак арбітр вирішив чомусь не зараховувати взяття воріт.

"Айнтрахт" з 29 очками лишається на шостому місці. У наступному турі другі в таблиці "бики" зіграють проти третього "Хоффенхайму". Битва за місце в Лізі чемпіонів та центральний матч туру! Не пропустіть!

Чемпіонат Бундесліга, 17 тур

"РБ Лейпциг" – "Айнтрахт" – 3:0

Голи: Компер, 7, Вернер, 45+4, Вальєхо, 67

Вилучення: Градецкі ("А"), 3