УКР РУС

РБ Лейпциг – Борусія Д: Штегер розповів, коли повернуться Ярмоленко, Філіп та Санчо

1 березня 2018 Читать на русском

Головний тренер Борусії Дормтунд Петер Штегер поспілкувався з пресою напередодні матчу 25 туру чемпіонату Німеччини проти РБ Лейпциг, який відбудеться 3 березня.

"Гра з Лейпцигом – це зовсім інше завдання, ніж було з Аугсбургом. Більші швидкості, більше простору. Вони хочуть атакувати. Якщо РБ Лейпциг покаже свій максимум, буде небезпечно. Ми повинні віддати на полі свій максимум сил.

Борусія Д і Штегер наближаються до нового контракту – чому для Ярмоленка настають непрості часи

Загалом ми гарно даємо собі раду з вітрами на полі та поза його межами. У нашій нинішній ситуація Борусія не може собі дозволити потужний футбол і вигравати матчі з рахунком 4:0 чи 5:0. Та ми рухаємось у правильному напрямку.

Максіміліан Філіп та Джейдон Санчо можуть бути нашою опцією на цей вікенд, якщо не трапиться нічого такого. Якщо ні, то ми точно розраховуємо на них за тиждень.

Реабілітація Ярмоленка займе значно більше часу. Важко робити прогнози, але найближчим часом він ніяк не повернеться. Андрій все ще ходить на милицях.

Багато гравців тільки повертаються після травм, тому важливо мати якнайбільше футболістів. Ми зможемо робити більшу ротацію, давати відпочивати і не втрачати якості при цьому. Плануємо створити рівновагу та конкуренцію у складі", – розповів Штегер Revier Sport.

Андрій Ярмоленко все ще на милицях

Нагадаємо, Санчо та Філіп конкурували за місце в основі Борусії з Ярмоленком в осінній та зимовий період. За інформацією Bild, півзахисник збірної України повернеться до тренувань не раніше квітня.

Борусія без травмованого Ярмоленка: місяць як маленьке життя