УКР РУС

РБ Лейпциг – Баварія та ще 4 матчі вікенду, які ви повинні переглянути

16 березня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" анонсує найочікуваніші матчі європейського вікенду – гаряче буде в Німеччині та Франції.

Сампдорія – Інтер

18 березня 13:30. Генуя, "Луїджі Ферраріс"

Чому потрібно подивитися: Інтер хоче потрапити в Лігу чемпіонів, а Сампдорія – в Лігу Європи. "Нерадзуррі" минулого вікенду успішно зупинили Наполі – нульова нічия є хорошим результатом проти команди Маурісіо Саррі. Однак проблеми міланців нікуди не зникли – лише дві перемоги у 2018 році. Самп приймає Інтер у поганому настрої: поразка Мілану та несподіваний розгром від Кротоне вибили генуезців з єврокубкової зони.

Прогноз "Футбол 24": Інтер не зуміє на виїзді переграти Сампдорію.

РБ Лейпциг – Баварія

18 березня 19:00. Лейпциг, "Ред Булл Арена"

Телетрансляція на каналі "Eurosport 2 N-E"

Чому потрібно подивитися: Протистояння чинних чемпіона та віце-чемпіона Німеччини. Битва справжнього німецького клубу, який заробляє "правильно", та багатої "штучної" вискочки. Амбіції Лейпцига величезні, однак зазіхнути на домінацію Баварії йому поки що не вдається. У минулому чемпіонаті мюнхенці відвантажили у ворота РБ 8 голів, а цього сезону вибили їх з Кубка Німеччини.

Прогноз "Футбол 24": Перемога Баварії з мінімальним рахунком.

Вільяреал – Атлетіко

18 березня 19:30. Вільяреал, "Ель Мадригал"

Телетрансляція на каналі "Футбол 1"

Чому потрібно подивитися: Атлетіко після поразки Барселоні вже не претендує на чемпіонство, але мусить захищати друге місце. Окрім того поєдинку, "матрацники" виключно перемагають у всіх турнірах, однак попереду в них незручний суперник. В останніх 5 матчах з Вільяреалом мадридці забили тільки один гол і тричі програли. Отож, перед їхнім виїздом на "Мадригал" інтрига жива.

Прогноз "Футбол 24": Атлетіко перерве невдалу серію в очних матчах і переможе.

Реал – Жирона

18 березня 21:45. Мадрид, "Сантьяго Бернабеу"

Телетрансляція на каналі "Футбол 2"

Чому потрібно подивитися: Реал готується взяти реванш у Жирони за сенсаційну поразку в першому колі. "Вершкові" не виграли тільки один з останніх 9 матчів і набрали хорошу ходу. Жирона також демонструє позитивні результати – у 5 попередніх турах: 4 "сухі" перемоги та поразка старшим каталонським друзям на "Камп Ноу". "Червоно-білі" продовжують боротьбу за єврокубки, а Зінедін Зідан зі своїм колективом відстоює третє місце Прімери.

Прогноз "Футбол 24": Впевнена перемога Реала.

Марсель – Ліон

18 березня 22:00. Марсель, "Велодром"

Чому потрібно подивитися: Дербі Олімпіків – одне із найбільш статусних протистоянь Франції. Вогню додає боротьба цих суперників за зону Ліги чемпіонів. Краще почувається Марсель, який випереджає в турнірній таблиці Ліон на 5 очок. Настрій також на стороні провансальців – у четвер вони вийшли у чвертьфінал Ліги Європи, тоді як "ткачі" несподівано припинили участь у євротурнірі, поступившись вдома ЦСКА. Оптимізм Ліона в одному – 8-матчева безпрограшна серія в очних зустрічах з Марселем.

Прогноз "Футбол 24": Результативна яскрава нічия.