УКР РУС

Райола в листопаді обговорить майбутнє Погба з керівництвом Манченстер Юнайтед

28 вересня 2018 Читать на русском

Відомий футбольний агент Міно Райола, який представляє інтереси хавбека МЮ Поля Погба, невдовзі зустрінеться з керівництвом "червоних дияволів".

За інформацією The Guardian, Райола зустрінеться з керівництвом Манчестер Юнайтед, щоб обговорити майбутнє французького футболіста у складі манкуніанців.

Одіозний Райола, харизматичний Мендеш – топ-10 агентів, які заробили найбільші комісійні

Повідомляється, що агент хоче довідатись, чи готовий клуб продати Погба. Якщо клуб дасть "зелене" світло, то Райола почне працювати над трансфером хавбека. Міно вирішив дочекатись листопада тому що не впевнений у тому, що Моурінью залишиться на тренерському містку "червоних дияволів".

Нагадаємо, між півзахисник та керманичем МЮ спалахнув конфлікт. Португальский фахівець нещодавно позбавив Поля віце-капітанської пов'язки. Окрім цього, в мережу потирапив фрагмент тренування команди, де зафільмовано, як Погба підійшов привітатись з членами тренерського штабу, а у відповідь почув фразу від Жозе, яка викликала подив на обличчі Поля.

Погба посварився з Моурінью і хоче покинути МЮ – все серйозно: відео і суть конфлікту та труднощі потенційного трансферу