УКР РУС

Райола: Розчарований, що Балотеллі не в збірній

20 березня 2018 Читать на русском

Агент Міно Райола незадоволений тим, що тренерський штаб збірної Італії не викликав на товариські матчі форварда Ніцци Маріо Балотеллі.

"Маріо не отримав виклик до збірної і я цим розчарований. Та ще більше розчарування викликає публічне пояснення цього рішення. Якщо Ді Б'яджо дійсно вважає, що для форварда статистика не є важливою, то для Балотеллі та інших таких гравців, як він, двері в національну збірну зачинені.

Топ-10 футболістів, яких найбільше ненавидять

Та тренер не винен, проблема в системі. Федерація працює без чіткого проекту та не має розуміння майбутнього. Повторюсь – я розчарований і не розумію, що повинен зробити гравець, аби потрапити до збірної Італії. Мені незрозуміло за якими критеріями відбирають кандидатів, якщо найкращі в збірну не потрапляють", – сказав Райола в ефірі Radio 24.

Нагадаємо, що Маріо Балотеллі не потрапив до списку футболістів, які готуватимуться до товариських матчів збірної Італії проти Аргентини (23 березня) та з командою Англії (27 березня), хоча був у попередньому списку. У сезоні 2017/18 Балотеллі провів за Ніццу 31 матч у всіх турнірах і забив 22 м'ячі.