УКР РУС

Уеска здобула вольову перемогу над Бетісом: 18 тур Ла Ліги, матчі суботи

5 січня 2019 Читать на русском

В рамках 18 туру Ла Ліги Райо Вальєкано на виїзді обіграв Вальядолід., Алавес переміг Валенсію, а Уеска на останніх хвилинах вирвала перемогу в Бетіса. Рахунок та звіт про матч читайте на сайті "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2018/19, 18 тур

Вальядолід – Райо Вальєкано – 0:1

Гол: Медран, 1

Нереалізований пенальті: Мічел, 87

Алавес – Валенсія – 2:1

Голи: Борха, 21, Піна, 45+2 – Парехо, 14

Уеска – Бетіс – 2:1

Голи: Феррейро, 74, Рівера, 79 – Санабрія, 55, (пен)

Не встигли Райо Вальєкано та Вальядолід розпочати матч, як мадридці вийшли вперед в рахунку. Після класної комбінації Де Томас видав зручну передачу на Медрана, а той з кута воротарського пробив точно у дальній кут. Однак після цього команди грали абсолютно на рівних, але у Вальядоліда були проблеми з реалізацією. Мічел наприкінці гри примудрився не реалізувати пенальті, який був останнім шансом його команди бодай на нічию.

Алавес у вольовому стилі обіграв Валенсію. Гості вийшли вперед в рахунку завдяки бездоганому штрафному від Парехо. Борха вже через 7 хвилин зрівняв рахунок, а перед самою перервою Піна вивів уже Алавес вперед. А от в другому таймі відзначитись нікому так і не вдалось, тож Алавес в підсумку святкував перемогу.

Уеска здобула вольову перемогу над Бетісом. Господарі більше нанесли ударів, однак Бетіс вийшов вперед в рахунку. В другому таймі Санабрія ударом з пенальті вивів андалусійців вперед, але Уеска змогла не тільки відігратись, а й вирватись вперед завдяки голам Феррейри та Рівери впродовж п'яти хвилин.

Завдяки цій перемозі Райо Вальєкано набрав 16 очок та все ще залишається у зоні вильоту, Вальядолід з 21 пунктами розташувався на 14 місці. Алавес набрав 31 очко та обігнав Реал, Валенсія з 22 пунктами залишилась на 11 місці. Бетіс таким чином залишився з 26 очками на 6 місці, Уеска з 11 пунктами залишилась на дні турнірної таблиці.