УКР РУС

Райдер витіснив Яковенка з основи "Фіорентини" - ось чому. ВІДЕО

21 вересня 2013 Читать на русском

У першому матчі групового етапу Ліги Європи наставник "фіалок" Вінченцо Монтелла протримав українського нападника Олександра Яковенка у запасі.

Матос Райдер вийшов на зміну проти "Пасуш де Ферерйра" в матчі ЛЄ і відразу ж забив - першим же дотиком до м'яча, а не пройшло і хвилини його перебування на полі! Цей гол став другим у зустрічі, остаточно поховавши португальські надії.

"Матос - незвичайний форвард. Він також може грати на фланзі. Йому ще потрібно рости, адже іноді з його боку спостерігається розслабленість у діях.

Тим не менш, він володіє великим потенціалом. Ми віримо в нього", - прокоментував Mediaset гру бразильця Райдера наставник "Фіоре".

Нагадаємо, в останньому турі Серії А травмувався основний страйкер "Фіорентини" Маріо Гомес. Були надії, що місце німця посяде Яковенко, але, вочевидь, у матчі з "Кальярі" Олександр, вийшовши з лави запасних, не вразив Монтеллу.

Сподіваємось, що українець таки отримає новий шанс в матчах італійської першості, а поки пропонуємо насолодитися діями його партнерів і конкурентів за місце в основі.