УКР РУС

Рауль стане тренером – Реал чекають великі тренерські перестановки

21 березня 2018 Читать на русском

Легенда Реала нарешті остаточно вирішив, чим хоче займатись у подальшому. Рауль готується розпочати тренерську кар'єру в рідному клубі.

Ще граючи за катарський Аль-Садд, знаменитий іспанський форвард готувався до тренерства. Він проводив свої дні за переглядами матчів, вивчаючи тактичну складову і готуючись до нового шляху.

"Галактікос". Золота епоха "Реала", коли "Барселона" пробивала дно, а Роналду грав за "Спортінг"

Повернувшись у Реал у 2017-му, Рауль багато часу приділив вивченню молодіжної структури клубу, а також при нагоді брав участь у тренувальних заходах і подорожував з головною командою.

У квітні колишній капітан Мадрида пройде навчання на елітних тренерських курсах, які Федерація футболу Іспанії спеціально організовує для колишніх гравців збірної або футболістів, які відіграли як мінімум 10 сезонів на найвищому рівні у топ-дивізіоні.

Після отримання відповідної ліцензії Рауль очолить Реал Мадрид Ювеніл Б. Він замінить Альваро Беніто, який перейде на підвищення в команду Ювеніл А, яку ще називають Реал U-19. Цікаво, що вони разом грали як за кантеру, так і за основну команду "вершкових". Щоправда Беніто і близько не зробив такої великої ігрової кар'єри.

Альваро Беніто, Рауль і Гуті пограли за Реал, а тепер тренують

Натомість дубль Реала, команду Кастілью збирається залишити Сантьяго Соларі. Його замінити має ще один клубний легенда Гуті, який прекрасно себе проявив з мадридськими юнаками, вигравши 3 трофеї за рік. Якщо йому не надійде пропозиція з якогось топ-клубу, колишній іспанський півзахисник візьметься за роботу з молодіжкою.

Відзначимо, що останнім часом Реал все більше довіряє тренерські позиції клубним легендам. Зінедін Зідан пройшов шлях від молодіжки і асистента головної команди до натавника клубного чемпіона Європи. Гуті сподівається коли-небудь замінити француза, а Рауль у майбутньому може пройти той же шлях.

Гуті: Зідан має залишитись, але колись я би хотів очолити Реал