УКР РУС

Рац: З такою грою "Динамо" не обіграє "Шахтар"

8 травня 2014 Читать на русском

Відомий у минулому футболіст Василь Рац в інтерв’ю "Футбол 24" прокоментував вихід київського "Динамо" у фінал Кубка України.

- Василю Карловичу, перед грою багато хто казав про рівні шанси команд на перемогу. За рахунок чого "Динамо" розгромило "Чорноморець"? Чому не вийшло конкурентного матчу?  

- Це була одна з найкращих ігор "Динамо". У киян все вдавалося, усі свої моменти вони використали. Помітно було, що "динамівці" грають розкуто. Навіть при рахунку 2:0 і 3:0, вони і надалі пресингували, багато чорнової роботи виконували. Взагалі, кияни грали із великим задоволенням. Для "Динамо" Кубок України – це останній шанс хоч щось виграти в сезоні. Загалом, сезон провальний, але перемога в цьому турнірі трохи покращить настрій уболівальників.

- Ніхто не сподівався, що "Чорноморець", який набрав  хорошу форму, так безнадійно вилетить із Кубка…

- У "Чорноморця" були важкі ігри, футболісти в них віддали багато сил. Учора було помітно, що в них немає свіжості.

- Із такою грою, як учора, "Динамо" може обіграти "Шахтар" у фіналі Кубка?

- Ні, з такою грою "Динамо" не обіграє "Шахтар". Потрібно більше. Найперше, треба моментів більше створювати. У забитих голах, звісно, винна оборона "Чорноморця". "Шахтар" іншого рівня команда, там таких промахів в захисті не буде. І щоби обіграти "гірників", потрібно більше створювати в атаці.

Розмовляв Гліб Ваколюк