УКР РУС

Рац: "Карпати" добре виступають у власних стінах, але "Динамо" - фаворит

26 вересня 2014 Читать на русском

Матчем "Полтава" - "Шахтар" (1:5) стартувала стадія 1/8 Кубка України. Центральним же протистоянням цієї стадії буде гра "Карпати" - "Динамо". Про кубкові перспективи команд на цій стадії змагань в інтерв’ю "Футбол 24" розповів відомий у минулому футболіст Василь Рац.

- Результат матчу "Ворскла" - "Шахтар", думаю, нікого не здивував, - почав Василь Карлович. – Все-таки команди перебувають на різних полюсах. І не важливо, який склад виставить Мірча Луческу, в його обоймі чимало футболістів високого класу, яких у "Полтави" немає.

- "Динамо" можна назвати фаворитом протистояння із "Карпатами"?

- Безперечно. Перед "Динамо" завжди стоять найвищі завдання в усіх турнірах. В ідеалі кияни хочуть здобути золото чемпіонату та Кубок. Хоча б один із цих трофеїв вони повинні вигравати. Мені імпонує те, що Сергій Ребров довіряє молоді. Цікаво буде подивитися, як хлопці проявлять себе у матчі із "Карпатами". Львів’яни завжди здорово виступають у рідних стінах, думаю, "карпатівці" теж націлені на проходження в наступний раунд. Тому буде цікава гра. Але фаворитом є "Динамо". Якщо кияни не пройдуть "Карпати" - це буде сенсація.

- "Говерла" гратиме проти "Металіста". Зважаючи на проблеми харків’ян, можна сказати, що це протистояння двох рівних суперників?
 
- Не забувайте, що і в "Говерли" є проблеми. Клас гравців "Металіста" вищий, ніж у гравців ужгородської команди. Тому і шанси на успіх у харків’ян вищі, ніж у суперників.

Розмовляв Гліб Ваколюк