УКР РУС

Рац: Блохін сам може подати у відставку

21 лютого 2014 Читать на русском

Відомий у минулому футболіст Василь Рац в інтерв’ю "Футбол 24" прокоментував матчі українських команд в Лізі Європи.

- Здивувало "Динамо", - каже Василь Карлович. – Звісно, краще грати удома перед своїми уболівальниками, а не на Кіпрі. Але в будь-якому випадку поразка з рахунком 2:0 є не тим результатом, на який усі сподівалися. Усі вірили, що кияни переможуть хоча б з мінімальною перевагою, тоді б у них були кращі шанси на вихід в наступний раунд. "Валенсія" хоч і добре виступає при тренерові, але не є тим клубом, який "Динамо" не здатне пройти. Як на мене, тепер в киян практично шансів не має.

"Тоттенхем" на матч із "Дніпром" приїхав без кількох гравців основи. Дніпропетровці повинні були забивати другий гол, але не забили. Тепер ж, мені здається, у них немає шансів обіграти англійців у повторній грі.

"Чорноморець" грав проти 2-го чи 3-го складу "Ліону". Для одеситів участь в цьому раунді турніру уже є успіхом. Вони ж набираються досвіду. Удома "Чорноморець" зіграв внічию, а ось у гостях у них шансів не багато.

"Шахтар", хоча і мав багато моментів, але зіграв внічию. Думаю, у Донецьку в "гірників" проблем не буде.

- Якщо "Динамо" не пройде "Валенсію", Олега Блохіна звільнять?

- Не знаю… Якщо звільнять Блохіна, хто буде замість нього? Якщо президент клубу довірився йому, то треба почекати. Попереду непрості ігри чемпіонату, в розіграші Кубка України. Ось це будуть визначальні ігри. Якщо "Динамо" невдало зіграє, то і сам тренер може подати у відставку.

- Судячи з ваших слів, в наступний раунд Ліги Європи вийде тільки "Шахтар"…

- "Шахтар" однозначно. У "Дніпра" теж є якісь шанси на вихід в наступний раунд. Все-таки у дніпропетровців хороша команда і має мінімальні шанси на успіх.

Розмовляв Гліб Ваколюк