УКР РУС

Рамос: Заслужили на нічию

4 березня 2012 Читать на русском

Головний тренер "Дніпра" прокоментував поєдинок своєї команди проти донецького "Шахтаря".

- Дуже цікавий матч. Словом, повернулися до офіційних поєдинків, до чемпіонату. Так склалося, що нам відразу ж, у першому поєдинку, довелося грати проти "Шахтаря". Проти команди, яка, як ми знали, докладе всіх зусиль для того, щоб добитися позитивного результату. До того ж ми грали на виїзді. У першому таймі були дуже сконцентрованими, тримали контроль і гру в своїх руках. До того ж вийшли вперед. На жаль, "Шахтар" дуже швидко відігрався, і, таким чином, ми не могли довше протриматися з позитивним для нас рахунком. Але у другому таймі перевага була повністю за "Шахтарем". Ми трохи втомилися, зробили заміни. Все це в підсумку призвело до того, що контроль над матчем цілком перейшов до "Шахтаря". Можна сказати, що команда доклала величезних зусиль. Непогано зіграли в захисті, віддалися боротьбі. Вважаю, що ми домоглися абсолютно заслуженої нічиєї.

- Перед грою ви говорили про претензії до суддівства. До сьогоднішнього арбітражу вони у вас є?

- Суддівство мені сьогодні не сподобалось. Але ми вже, чесно кажучи, звикли до цього. З цим у нас постійно складно. Команда повинна жити з ними і приймати їх як частину футболу.

- Сьогодні футбол тривав 50 хвилин. Потім була боротьба, а футболу не було ...

- Погоджуюсь з цим. Протягом першого тайму ми на рівних грали проти "Шахтаря". Але, як я вже сказав, десь до 60-ї хвилини ми втомилися і змушені були робити заміни. Вийшли молоді виконавці, хлопці з другої команди. Команда це відчула на собі. Разом з тим я нічим не можу дорікати своїм гравцям, адже вони зробили все можливе для досягнення позитивного результату.