УКР РУС

Рамос: Вважаю, що причетний до нинішніх успіхів "Дніпра"

25 травня 2015 Читать на русском

Екс-наставник "Дніпра" Хуанде Рамос зізнався, що із нетерпінням чекає фінального матчу Ліги Європи "Дніпро" - "Севілья".

"Я покинув Україну через складну ситуацію на Донбасі, але від перебування у Дніпропетровську у мене залишилися лише приємні спогади. Коли я прийшов у клуб, у нього не було багатою єврокубкової історії, але нам вдалося створити команду, яка виборола право поборотися за участь в Лізі чемпіонів.

Я вважаю, що причетний до нинішніх успіхів дніпропетровського клубу, адже його склад практично не змінився після мого відходу. Я дуже радий, що мої колишні підопічні отримали можливість зіграти у вирішальному матчі Ліги Європи. Думаю, що успіх "Дніпра" - щось особливе для всієї України. Якщо ви поглянете на склади "Динамо" і "Шахтаря", то побачите велику кількість іноземців. Лідери "Дніпра" - українці, саме тому це клуб люблять всі українські вболівальники.

Стилі "Севільї" і "Дніпра" зовсім не схожі. Іспанці є справжнім топ-клубом за європейськими мірками, тоді як "дніпряни" - команда трудяг, в якій виділяється лише Євген Коноплянка. Сила цієї команди в єдності футболістів, які досягають успіху завдяки важкій праці та психологічної стійкості. Звичайно, в плані майстерності вони не можуть змагатися з "Севільєю".

Я з нетерпінням чекаю цього матчу - він буде важким для обох команд, але фінальні двобої складаються з дрібниць. І "Дніпру", і "Севільї" потрібно приділити велику увагу саме дрібним деталям. Ви ж розумієте, що цей фінал для мене особливий, адже зустрічаються дві команди, які я свого часу тренував. Зараз я пишаюся цим", - заявив Рамос.

Нагадаємо, що матч "Дніпро" - "Севілья" відбудеться 27 травня у Варшаві.