УКР РУС

Рамос: Сьогоднішні три очки - на вагу золота

31 березня 2012 Читать на русском

Післяматчева прес-конференція головного тренера "Дніпра" Хуанде Рамоса.

Ми добилися дуже важливої ​​перемоги над суперником, який знаходився поруч у турнірній таблиці. Так що можна сказати, що сьогоднішні три очки були на вагу золота. Команда з самого початку налаштовалась, щоб заробити залікові бали. "Дніпро" вийшов вперед і надалі контролював хід матчу. Набагато раніше ми повинні були забивати другий гол, щоб відчувати себе спокійніше, але сталося, як сталося. Вважаю, що результат зустрічі точно відображає хід матчу і є абсолютно справедливим.

- Який стан Лаштувки?

- Він травмований.

- Чи не здається вам, що Коноплянка трохи зловживає індивідуальною грою?

- Коноплянка - гравець, дуже добре оснащений технічно. Можливо, ви маєте рацію: у деяких моментах він тягне ковдру на себе, тоді як потрібно завершувати епізоди раніше. Разом з тим цей футболіст сильно допомагає команді.

- Наскільки важливо було вам виграти саме цей матч? У випадку навіть нічиєї і перемоги "Таврії" в перенесеному поєдинку над "Металургом" "Дніпро" б перебував на 5-му місці.

- Як у будь-який інший день, сьогодні було важливо перемогти. Ми налаштовуємося на вікторію в кожній грі. Зрозуміло, що на фінішній прямій чемпіонату виграші стають ще важливішими.