УКР РУС

Рамос: "Пандурій" - не "Фіорентина"

18 вересня 2013 Читать на русском

Головний тренер "Дніпра" дав прес-конференцію напередодні стартового поєдинку Ліги Європи проти "Пандурія".

- Наскільки вам буде складно починати турнір з "темною конячкою", якщо порівнювати з "Фіорентиною"?

- У європейському масштабі "Пандурій" - не така відома команда, як "Фіорентина", але для нас вона дуже добре відома. Серйозна команда, яка обіграла сильного суперника - "Брагу", щоб потрапити до групи Ліги Європи. Для того, щоб пройти цю команду, необхідно готуватися максимально і показати це на полі .

- Чому відсутній Джуліано і чи функціонально готовий Бруно Гама провести всі 90 хвилин на полі на рівні Ліги Європи?

- Джуліано - травмований і наскільки довго він буде відсутній, треба питати у лікарів. Бруно Гама готувався до сезону з "Депортіво", в чемпіонаті він вже провів гру повністю. Чи буде він грати в основі, ми ще подивимося. Крім нього є ще 17 футболістів .

- Які сильні сторони у "Пандурія"?

- Небезпечна і складна команда, як я вже сказав, серйозного рівня. Не хотілося б аналізувати на публіці команду суперника. Про це я розповім своїм футболістам. Я думаю, що "Пандурій" відрізняється своїми колективними діями. Я поважаю саме такі команди, де хоча і є індивідуальності, але вони сильні колективом.

- Спілкувалися з Луческу щодо рівня румунського футболу?

- У Румунії футбол хорошого рівня, особливо, коли грає національна команда. У нас хороші відносини з Луческу. Коли ми зустрічаємося, то спілкуємося, насамперед, з приводу українського футболу. Він вже 9-10 років в Україні і знає прекрасно всі нюанси місцевого футболу. Ми не вникаємо в якісь глобальні питання, більше спілкуємося щодо поточних моментів.

- Які шанси побачити Влада хоча б на лавці запасних?

- Про це треба добре подумати. Він чудово знає свою колишню команду, знає нюанси гри суперників, але для нас цей поєдинок має важливе значення. Ми добре подумаємо, що для нас важливіше.

- Чи влаштує вас нічия, виходячи зі стратегії на увесь турнір?

- Дуже коротке змагання, тому необхідно максимально намагатися набирати очки в кожній грі. Ми будемо грати на перемогу,  як і "Пандурій". Необхідно добиватися результату, щоб до грудня відчувати себе спокійно і впевнено в цьому турнірі.