УКР РУС

Рамос не зіграє проти "Шахтаря" через супергол у ворота "Севільї"

10 листопада 2015 Читать на русском

Дошкульна травма центрбека мадридського "Реала" Серхіо Рамоса у матчі з командою Євгена Коноплянки, корупційний скандал у Німеччині і розслідування Мінспорту України - про це і не тільки далі у відео-дайджесті.

"Реал" втрачає одного із лідерів перед матчем із "Шахтарем": 25 листопада "вершкові" не розраховують на Серхіо Рамоса. Захисник травмував плече, коли забивав ефектний гол у ворота "Севільї" і пропустить мінімум 6 тижнів.

Немає диму без вогню. Міністерство молоді та спорту розпочало службове розслідування щодо проблем із продажем квитків у касах "Арени Львів" на матч Україна - Словенія.

На злодієві шапка горить. Президент німецького футбольного союзу Вольфган Нірсбах подав у відставку у зв’язку з корупційним скандалом - підозрою у нечесному здобутті Німеччиною права приймати Мундіаль 2006 року.

До "Великого Яблука" їде ще одна пристаріла футбольна зірка. Чемпіон світу та Європи Патрік Вієйра незабаром очолить "Нью-Йорк Сіті". Француз тренуватиме, зокрема, Андреа Пірло та Давіда Вілью.