УКР РУС

Рамос: "Дніпро" більше заслужив на перемогу

7 серпня 2011 Читать на русском

Головний тренер дніпропетровців вважає, що його команда вчора більше заслуговувала на перемогу в Одесі.

- Протягом всього матчу "Дніпро" володів ініціативою. Дуже багато гольових моментів ми створили, грали місцями досить добре. Але не вистачило точності, щоб забити другий гол, який вирішив би долю матчу. Це призвело до того, що "Чорноморець" після стандартів на останніх хвилинах створив момент і зіграв нічию. Але вважаю, що ми більше заслужили перемогу в цьому матчі. Це очевидно.

- Весь перший тайм "Дніпро" наполегливо навішував на штрафний "Чорноморця". Кому адресувалися ці передачі, і можливо, Гладкий допоміг би в такій грі?

- Ми завжди згадуємо про гравців, коли їх немає на полі. Але ми можемо згадати, що Гладкий практично весь минулий сезон грав, у чомусь допоміг команді, вніс свою користь.

- Якщо стандарти "Чорноморця" ставлять вас у глухий кут, що можна чекати в матчі з "Фулхемом"?

- Ми будемо працювати над цим. Усі команди відрізняються одна від одної, але при цьому кожен колектив намагається використати свою найкращу зброю на полі.

- Сьогодні Антонов віддав гольову передачу. Тому чи можна вважати, що він виконав своє завдання, чи ви вважаєте, що нападник у жодному разі не повинен йти з поля без забитого голу?

- Я оцінюю гравців з тієї точки зору, яку користь вони приносять команді. Індивідуально я б не хотів оцінювати гравців. Вважаю, ми напрацювали сьогодні на другий гол. У колективній грі в нападі ми зробили достатньо, щоб забити і виграти цей матч остаточно. Не вийшло.

- "Чорноморець" здивував вас чимось сьогодні?

- Ні, нас суперник нічим не здивував. Одесити загрожували стандартами - тим, у чому вони сильні. Але при цьому "Дніпро" протягом усього матчу володів ініціативою, домінував, створив багато гольових моментів. Якщо б ми їх використали, все б вийшло.

- Ви до приїзду в Україну чули щось про Одесу? Якщо так - що саме?

- Так, я знав місто.