УКР РУС

Ракицький: За нас буде вболівати приблизно половина фанатів Харкова

10 вересня 2015 Читать на русском

Захисник "Шахтаря" Ярослав Ракицький поділився очікуваннями від матчу 7-го туру української Прем'єр-ліги проти харківського "Металіста".

"Зараз кожен матч тисне не лише на захисників, а й на всю команду. Ситуація склалася така, що ми не можемо грати вдома. Усі поєдинки проводимо на виїзді. Але, щоб стати чемпіонами, ми повинні в кожній зустрічі перемагати.

Ми працюємо над проблемою останніх секунд. Містер докладно аналізує всі наші помилки. Він дасть установку на матч з "Металістом" - як потрібно діяти тактично. Багато залежить і від нас самих. Не можна розслаблятися, як це іноді з нами траплялося після двох-трьох забитих м'ячів. Нічого, виправимося, все у нас вийде.

Щодо нашого суперника, то Олександр Севідов поставив "Металісту" хорошу гру. У них налагодився вихід з оборони, контроль м'яча. У цьому всьому, мені здається, заслуга Севідова. Видно, що команда прогресує.

Однак зазначу, що ми вже давно не грали в Харкові. Сподіваюся, на матч приїдуть наші земляки. Якщо чесно, думаю, за нас буде вболівати приблизно половина фанатів Харкова!

Разом з тим дуже прикро за "Металіст". Сподіваюсь, що харків'яни повернуться на колишній рівень і будуть боротися з нами за найвищі місця. Пам'ятаю, як ми налаштовувалися на поєдинки з ними. Був час, коли ми не так чекали матчів з "Динамо", як з "Металістом", - розповів Ракицький.

Нагадаємо, що матч в Харкові відкриватиме 7 тур УПЛ, однак в ньому не зіграють 5 гравців "Шахтаря" через заборону.

Читайте також:
Нардеп хоче виключити Ракицького зі збірної за ігнорування гімну

Ракицький: Можливо, Донбас мені сниться не щоночі, але я думаю про нього кожен день

Ракицький: Мені подобається менталітет Донбасу

Ракицький: Я більше не хочу грати у Львові. Нас тут парафінять

Дружина Ракицького розповіла, чому її чоловік не співає Гімн України