УКР РУС

Ракицький помінявся в Генті, щоб не їхати в збірну України? Це маячня і вигадка, – Степаненко

8 листопада 2016 Читать на русском

Півзахисник збірної України Тарас Степаненко прокоментував бажання грати за "синьо-жовтих" партнера по донецькому "Шахтарю" Ярослава Ракицького .

"Ярік Ракицький – боєць і я за ним не помічав, щоб він спеціально пропускав якісь матчі. У будь-якому разі, зараз я знаю, що у нього були проблеми із задньою поверхнею стегна, він довго лікувався, потім не долікувався і грав з травмою. Але у нього такий характер, що він завжди хоче тренуватися і грати.

Ракицький їде у розташування збірної України

Йому легше тренуватися з командою, ніж індивідуально бігати десь збоку. Сказати, що він спеціально пропускав матчі збірної, я не можу. На мій погляд, мінятися в грі з "Гентом", щоб не їхати в збірну – це маячня і вигадка. І, наскільки я знаю, перед минулим збором він покинув розташування національної команди, але після гри з Туреччиною хотів повернутися і допомогти своїй збірній у матчі проти Косово. Кого-кого, а Яріка в небажанні грати за збірну я ніколи не звинувачу", – заявив Степаненко.

Матч 4-го туру відбору до ЧС-2018 Україна – Фінляндія відбудеться 12 листопада на одеському стадіоні “Чорноморець” о 21:45. Шевченко вже визначився зі списком гравців та згодом довикликав Коваленка. “Футбол 24” провів аналіз вибору Андрія Миколайовича. Збірна Фінляндії теж оголосила заявку на гру без екс-”динамівця”. ФФУ запросила на перший домашній матч збірної України без обмежень для глядачів. Матч Україна – Фінляндія відвідає новий президент УЄФА. Гру обслуговуватиме португальська бригада арбітрів.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях