УКР РУС

Рахаєв: Буду розглядати варіанти як в Україні, так і за кордоном

21 травня 2017 Читать на русском

Екс-тренер харківського Металіста Ігор Рахаєв, який донедавна працював в Актобе, розповів про свої враження від роботи в казахському клубі.

"Ми планували сформувати боєздатний колектив, який зміг би боротися за найвищі місця в чемпіонаті Казахстану. Нам банально не вистачило часу. Якби нам дали трохи більше часу, то команда піднялася б в турнірній таблиці і вела боротьбу за єврокубки.

З усіма гравцями у нас були прекрасні відносини і повне взаєморозуміння. Всі футболісти розуміли, чого ми від них хочемо і намагалися виконувати поставлені завдання. Якістю гри були задоволені всі: керівництво і вболівальники.

Ми нормально розійшлися, без будь-яких сварок і скандалів. Я попрощався з керівництвом Актобе і з футболістами, як це відбувається у всіх цивілізованих командах. Під час роботи в клубі не було жодних фінансових проблем, все було стабільно.

Зараз дуже проблематично знайти роботу. Якщо надійде пропозиція, то буду розглядати варіанти як в Україні, так і від зарубіжних клубів. У мене ще багато думок, які хотілося б втілити в життя.

Зараз мені потрібно трохи відпочити і привести свої думки в порядок. Якби у мене запитали, чи хочу я повернути час назад і щось змінити в своїй роботі, я б відповів, що ніколи б цього не зробив. Ми будували нову команду, і дуже хотілося, щоб вона була в лідерах, боролася за чемпіонство. Прийшли нові молоді керівники, можливо, їм не вистачило трохи досвіду. Впевнений, що я робив все правильно", – розповів Рахаєв.

Нагадаємо, Рахаєв був звільнений з Актобе, пропрацювавши в Казахастані менше півроку.

Вальверде: Я покидаю Атлетік