УКР РУС

Рафаїлов: Зоря перекрила каналу Футбол усі можливості спілкуватися з гравцями

10 травня 2017 Читать на русском

Футбол 24 попросив прокоментувати генерального директора Зорі Сергія Рафаїлова інформацію про затримки по зарплаті.

Сергій Рафаїлов вважає, що поширення журналістом телеканалу Футбол Ігорем Бурбасом інформації щодо великих заборгованостей по зарплаті перед гравцями клубу є реакцією на припинення спілкування футболістів луганської команди з цим медіа.

"Ви запитайте все у Бурбаса. Як кажуть в таких випадках, що на паркані написано одне, а лежать там дрова. Це ж не я написав, це не футболісти сказали, не головний тренер, а Бурбас. Чому він це робить? Тому що я перекрив телеканалу Футбол, узгодивши це з президентом клубу, усі можливості спілкуватися з нашими футболістами. Оскільки вони необ'єктивно подають у своїх передачах інформацію та матеріали по нашому клубу. Я б навіть сказав, що вони роблять це з якимось таким неприємним підтекстом, який не зовсім відповідає дійсності. Це особливо стосується Морозова", – сказав він у коментарі "Футбол 24".

"Якщо це канал загальнонаціональний, який висвітлює весь футбол України, то це одне. А якщо це канал футбольного клуба Шахтар, що ми і бачимо, коли там звучить похвала лише на адресу Шахтаря, його тренерів, футболістів, то тоді так і треба сказати", – додав Рафаїлов.

Він вказав, що Зоря намагається мати гарні стосунки з усіма українськими клубами, а співпраця з Шахтарем у питанні оренди гравців завжди була побудована на взаємному інтересі, і ті, хто вважали, що Зоря є ледь не фарм-клубом Шахтаря, помилялися.

"Такого ніколи не було! Ми завжди вели свою політику, як трансферну, так і ігрову", – запевняє Рафаїлов.

"Динамо" та "Шахтар" – монополісти українських талантів. Чи потрібно змінювати ситуацію з орендованими гравцями?