УКР РУС

Рафаїлов: "Зоря" орендує базу запорізького "Металурга"

9 березня 2016 Читать на русском

Генеральний директор "Зорі" Сергій Рафаїлов розповів про переїзд команди в Запоріжжя.

"Переговорний процес щодо оренди бази, де раніше тренувався запорізький "Металург", ще триває, обговорюються компенсаційні виплати "Зорі" міській раді в бюджет міста. Але можу сказати те, що, починаючи з завтрашнього дня, "Зоря" буде тренуватися на одному з полів бази. Ми беремо поки що два поля в оренду, але щодо оренди всієї бази інформація буде пізніше.

Якщо все благополучно вирішиться, будемо перевозити сюди повністю і U-21 і U-19. Але все це вже буде вирішуватися трохи пізніше. Відвезти команди з Кременчука в розпал сезону буде вкрай складно. У всіх є сім'ї, деякі відвідують загальноосвітні школи. Хотілося б, щоб навчальний рік вони закінчили там.

А по базі, думаю, домовимося. Зрозуміло, що керівництву міста завжди хочеться більше. Ми готові платити гроші, плюс беремо на себе комунальні витрати. Орендна плата може бути не зовсім такою, яку б хотіли керівники міста, але цих грошей достатньо, щоб зберегти базу, підтримувати її, поля повністю будуть під нашою опікою, плюс всі інші витрати будуть лежати на "Зорі". Повірте, сума ця дуже велика", - розповів Сергій Рафаїлов.

Вернидуб: На таких полях неможливо грати у футбол