УКР РУС

Рафаїлов: Щоб грати матчі Ліги Європи на Славутич Арені, ще дуже багато роботи

30 жовтня 2017 Читать на русском

Генеральний директор Зорі Сергій Рафаїлов розповів про готовність запорізького стадіону Славутич Арена приймати матчі єврокубків.

"На Славутич Арені ставлять турнікети. Крім того, буде покращено освітлення. Але це не все ті заходи, які можуть дозволити тут прийматиме матчі УЄФА. Керівництво стадіону і міста знає про це. Вимоги УЄФА ніхто не приховує. І вимоги ці змінюються щороку. І в бік посилювання.

Не тільки питання в турнікетах і освітленні на Славутич-Арені. Потрібно займатися і полем, і іншими нюансами. Вважаю, що не є нормальним, коли на поле проводять по п'ять ігор в тиждень. Я говорив про це керівникам стадіону і міста. Я поважаю будь-які клуби, але якщо ви хочете бачити тут футбол високого рівня, то вони повинні приїжджати на високоякісні поля.

Зараз УЄФА вимагає, щоб ми перед кожним матчем відправляли їм фотографії поля і обов'язково описували, що на цьому полі проходить протягом тижня, скільки там ігор, які концерти і які роботи проводяться на полі. І ніхто, повірте мені, спасибі нам не скаже, якщо протягом тижня на одному полі провели Кубок мера, потім Кубок заступника мера, а потім ще кілька ігор. Це не нормально. Але це право власника. Я можу говорити, але права вимагати не маю. Тому роботи, щоб приймати тут матчі Ліги Європи, дуже багато", – цитує Рафаїлова офіційний сайт Зорі.

Рафаїлов: Паулінью покине Зорю, щодо Андрієвського будемо говорити з Динамо

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація про те, що в наступному сезоні Зоря може приймати матчі єврокубків у Запоріжжі.