УКР РУС

Рафаїлов: Поки що тільки дві тисячі вболівальників купили квитки на гру з Естерсундом

13 вересня 2017 Читать на русском

Генеральний директор Зорі Сергій Рафаїлов розповів про темпи продажу квитків на матч Ліги Європи проти Естерсунда, що відбудеться у Львові 14-го вересня.

"Поки що тільки дві тисячі уболівальників купили квитки на цю гру. Знаючи менталітет українського вболівальника, продажі йтимуть прямо перед самим матчем. Сподіваємося, що по цій динаміці буде від п'яти до семи тисяч глядачів. Для мене це дивно.

Минулий рік був насиченим для львівського вболівальника, коли була Ліга чемпіонів. Зараз вже немає Шахтаря, але приїхала Зоря. Думаю, матчі групового етапу Ліги Європи, з ким би ми не грали, завжди цікаві.

Тут задіяні великі преміальні для клубу і можливість для гравців показати себе як товар. Якщо говорити словами футбольного ринку. Ми в цьому переконалися. Коли почали грати в єврокубках, то попит на футболістів Зорі зріс в рази.

Ось люди кажуть, що подивляться футбол по телевізору, а я завжди кажу: "По телевізору не завжди якісно показують футбол". Не з точки зору техніки, а з точки зору роботи оператора і режисера. Немає ж профільних спортивних операторів і режисерів. Вони показують не зовсім те, що хочеться побачити.

Чому уболівальник не йде на гру з Естерсундом? Матч розпочнеться о 22.05 і Естерсунд – недостатньо відомий суперник в Європі. До того ж, Арена Львів не дуже зручно розташована для транспорту. Але є те, що є", – сказав Рафаїлов у коментарі Трибуні.

Тлумак: Думаю, що Зорю підтримають у Львові

Матч Зоря – Естерсунд відбудеться завтра, 14-го вересня, на Арені Львів. Час початку зустрічі – 22:05.