УКР РУС

Рафаїлов: Не допущу того, щоб в Зорю потрапили футболісти-геї

18 жовтня 2018 Читать на русском

Генеральний директор Зорі Сергій Рафаїлов заявив, що не допустить того, щоб у луганську команду потрапили футболісти-геї.

"Я проти поцілунків чоловіків. Що я побачив в Манчестері? Я прокидаюся дуже рано. Зазвичай у мене підйом о 5 ранку. Я ходив гуляти. Це було не в 5 ранку, ближче до обіду, але далеко від нашого готелю. Кафе, сидить чоловік, я зайшов туди, випити кави. Раптом він піднімається і біжить назустріч. Мені ж цікаво, куди? Я думав, що це буде дівчина. Але коли туди зайшов хлопець..

Рафаїлов: З Динамо мені ніхто не телефонував і не пропонував гроші, а із Шахтаря – дзвонили

У нас теж зараз модно, що мужики зустрічаються, обнімаються. Але це був іншого роду поцілунок – це був поцілунок в губи. Відразу з порогу, такий тривалий. Не можу сказати, що це було з язиком чи без.

Потім я згадав, де перебуваю, почав звертати увагу, наприклад, в магазині. Я проти пропаганди цього. Я не закликаю нікого вбивати або ув'язнювати людей.

Якби в Зорі були футболісти, які люблять цілуватись та обійматись? Я не допущу, щоб вони сюди потрапили. А потім вже будемо далі... Це для мене неприйнятно, однозначно", – розповів Рафаїлов FootballHub.

Рафаїлов: З Динамо мені ніхто не телефонував і не пропонував гроші, а із Шахтаря – дзвонили