УКР РУС

Рафаїлов: Мені цікаво, кого Фонсека хоче бачити у своїй команді, а хто залишиться в нас

13 грудня 2016 Читать на русском

Генеральний директор луганської "Зорі" Сергій Рафаїлов поспілкувався з вболівальниками.

"Нашими футболістами цікавляться зарубіжні клуби. Прізвища та клуби називати поки некоректно. Якщо будуть хороші і вигідні пропозиції для клубу і футболіста, ми будемо це обговорювати з тренером, президентом і безпосередньо футболістом, і спільно приймемо рішення. Чи з'являться нові гравці? Буквально позавчора ми підписали Руслана Бабенка. Є ще на прикметі ціла низка футболістів, яких тренер хотів би бачити у себе в команді. Трансферна політика клубу спрямована на те, щоб це були хороші, молоді, перспективні футболісти, які підходили б нашому колективу. У нас особлива атмосфера в команді, і ми не хочемо її порушувати.

У всіх гравців, яких ми орендуємо у "Шахтаря", орендні контракти з нами до кінця чемпіонату. Є всі законні підстави для того, щоб ці футболісти другу частину чемпіонату України провели за "Зорю". Але можуть виникнути форс-мажорні обставини. А саме, бажання головного тренера ФК "Шахтар" і бажання "гірників" в цілому, розірвати ці угоди. Якщо виникнуть – будемо обговорювати. Тому прояснити цю ситуацію я поки не можу, хоча мені теж цікаво, хто ж з них залишиться, а кого Фонсека хоче бачити у себе в команді", – сказав Рафаїлов.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу