УКР РУС

Рафаїлов: Будь-яка поразка прикра, навіть від "Манчестер Юнайтед"

30 вересня 2016 Читать на русском

Генеральний директор луганської "Зорі" Сергій Рафаїлов вважає, що команда гідно виглядала в матчі Ліги Європи проти МЮ.

"Суперник у нас був серйозний, команда зіграла гідно. Хоча будь-яка поразка завжди прикра, навіть незважаючи на те, що це був "Манчестер Юнайтед". В цілому, я вважаю, що футболісти зіграли настільки, наскільки вони сьогодні можуть. Протистояти одному з найсильніших і найзаможніших клубів світу з одними з найкращих футболістів світу, звичайно ж, складно, але хлопці молодці. Вважаю, що ту установку, яку дав тренер до гри, футболістам вдалося втілити в життя.

Ми пропустили не зовсім обов'язковий гол, скажімо так. Так, команда програла, але враження, я думаю, і у вболівальників, в тому числі англійських, і у фахівців, які дивилися цей матч, залишилися найкращі. Гравці боролися, не прибирали ноги, терпіли, але, на жаль, програли", – сказав він "Футбол 24".

Нагадаємо, "Зоря" програла МЮ лише мінімально. Дивіться відео гола Ібрагімовіча та огляд матчу. Захисник "Зорі" Сіваков більше засмучений, ніж пишається. Іван Петряк відзначив аплодисменти "Олд Траффорд" на адресу луганської команди. Вернидуб вважає, що "Зоря" заслужила мінімум нічию. Златан Ібрагімовіч висловив розчарування грою МЮ

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях