УКР РУС

Рафаїлов: Наша гра в Маріуполі теж була під загрозою

15 грудня 2017 Читать на русском

Генеральний директор луганської Зорі Сергій Рафаїлов прокоментував ситуацію навколо скандального матчу Маріуполь – Динамо та розповів, що поєдинок луганчан проти азовців також був під загрозою зриву

"Я за те, щоб матч Маріуполь -Динамо відбувся. Він повинен бути зіграний в Маріуполі. Нехай Динамо заплатить за проведення поєдинку – того, що не відбувся, і цього. Але матч повинен бути зіграний. Можливо, керівництво Динамо неправильно вчинили, що не приїхали до Маріуполя. Але і Федерація футболу могла поміняти дати матчів, щоб на День Незалежності команди зіграли в Києві, а матч-відповідь – у Маріуполі.

Я вам скажу, що наша гра в Маріуполі теж була під загрозою. Маріуполь взяв на себе зобов'язання про гарантії безпеки. У певному місці наш автобус повинні були зустріти і супроводжувати. Ми приїхали - нас ніхто не зустрів. Думаю, якщо б я додзвонився президенту, Євгену Геллеру, ми б повернулися назад.

Ігор Суркіс про победу над Маріуполем: Загнали собаку в будку

Ми проїхали до самого Мангуша, до поста ДАІ. Ми мали повне право, за невиконання гарантій та зобов'язань, розвернутися і поїхати назад в Запоріжжя. Маса питань є до ігор в Маріуполі", – розповів гендиректор Зорі в інтерв'ю Sport.ua.

Протасов: Я порадив би Динамо не впадати в ейфорію після жеребкування