УКР РУС

Рафаель готовий повернутися на поле

31 жовтня 2011 Читать на русском

Після трьох місяців лікування захисник "Манчестер Юнайтед" Рафаель Да Сільва нарешті готовий повернутися на футбольне поле. Днями він зіграє за резерв, а наступного вікенду, можливо, вже за першу команду.

Після того, як з переломом кістки стопи на місяць вибув Кріс Смоллінг, правий фланг оборони "червоних дияволів" виявився оголений. У матчі минулого вікенду проти "Евертона" на цій позиції довелося діяти Філу Джонсу.

Однак, можливо, вже в наступному турі Прем'єр-Ліги - в домашньому матчі проти "Сандерленда" - закрити позицію правого захисника зможе Рафаель, який в серпні переніс операцію на плечі і з тих пір відновлювався.

За словами головного тренера сера Алекса Фергюсона, 21-річний бразилець уже у вівторок візьме участь у матчі резервних команд “МЮ” і "Евертона". Якщо ніяких ускладнень не виникне, Рафаель буде претендувати на місце в складі на наступний офіційний матч клубу в Прем'єр-Лізі.

“Він переніс складну операцію на плечі, і ми сподіваємося, що він буде готовий зіграти в найближчому матчі резерву. Поки що все йде вдало, ніяких ознак рецидиву немає, і він тренується щодня", - цитує Фергюсона BBC.