УКР РУС

Рафаель Форстер і Пауліньо розповіли про адаптацію в "Зорі"

22 лютого 2016 Читать на русском

Зимові новачки луганської "Зорі" - бразильці Рафаель Форстер і Пауліньо в інтерв'ю каналу "Футбол 1" розповіли про своє перебування в клубі.

Бразильські легіонери "Зорі" Рафаель Форстер та Пауліньо приєдналися до команди зимою і поступово адаптуються в колективі. В інтерв'ю каналу "Футбол 1" бразильці поділилися враженнями від перебування в клубі.

Рафаель Форстер, який є ймовірною заміною Андрію Пилявському, розповів, що в Україні його найбільше вразив сніг.

Коли перший раз приїхав в Україну мене дуже сильно вразив сніг. Я вперше в житті зміг до нього доторкнутися.

Захисник "Зорі" також зауважив, що варіант із грою в українському клубі дасть змогу спробувати свої сили і "засвітитися" в Європі.

У мене була конкретна пропозиція з чемпіонату Бразилії, але я вибрав "Зорю", бо хотів спробувати свої сили в Європі. Хочу, щоб мене помітили. Вважаю, що тут більше можливостей для подальшого професійного розвитку. Що стосується футболу, то тут складніші тренування - більше фізичного навантаження і силової боротьби.

Пауліньо також розповів про свою адаптацію в інтерв'ю каналу "Футбол 1".

Вже вивчив кілька слів російською, продовжую вивчати мову. Коли отримав пропозицію, відразу подивився інформацію про "Зорю". Стежив за чемпіонатом України, а зокрема за "Шахтарем", адже там виступають багато бразильських гравців. Бачив кілька матчів "Динамо" і "Металіста".

Бразильський нападник "Зорі" сказав, що прагне допомогти команді виконати турнірні завдання.

У "Зорі" є завдання - зайняти третє місце в чемпіонаті і грати в Лізі Європи в наступному сезоні. Це також моя особиста мотивація.

Вернидуб: Рафаель не поступається Ракицькому, а навіть перевершує його

Рафаїлов: "Зоря" не зіграє в Кубку України 28 лютого