УКР РУС

Радь: В "Оболоні" багато львівських хлопців, яким є що доводити

17 вересня 2011 Читать на русском

Колишній десант футбольного клубу "Львів", який зараз зосереджений в київському клубі, обіцяє дати бій "Карпатам".

– Ніхто не може зрозуміти, що відбувається в "Оболоні", і ми не можемо. Чорна полоса. На тренуваннях всі дружні, гарно працюємо. У нас справді велика дружня сім’я. А голи не забиваємо. Та й арбітри до нас дуже упереджено ставляться. В Луцьку нас засудили, гол чистий не зарахували. Не знаю, що відбувається. Не можемо забити, хоч ти трісни. В кожному матчі результативні помилки суддів не на нашу користь. От недавно в одній футбольній програмі показували епізоди наших матчів і там сказали, що "Зорю" і "Оболонь" просто заганяють. Зірвали чистий вихід Мандзюка в матчі проти "Таврії", два епізоди ключові проти "Волині" трактували не на нашу користь. Ми чесно граєм, а судді до нас на 100% ставляться упереджено. Не було такого, щоб вони помилялися на нашу користь. Я не знаю – змова це чи що, але факти – ось вони.

– Хіба тільки в суддях справа?
– Це одна з причин. Друга – низька реалізація.

– З яким настроєм до Львова поїдете?
– Виключно з переможним. Так починалося від першого матчу проти "Шахтаря". Інакше нема сенсу на поле виходити. І, звичайно, ми хочемо показати хорошу гру. Я б дуже хотів, щоб наша чорна смуга у Львові закінчилася.

– "Оболонь" дуже погано грає у Львові проти "Карпат"...
– Так, але це давно було. Зараз усе змінилося. В "Карпат" проблеми, які дуже нагадують наші. Окрім того, зараз в "Оболоні" багато львівських хлопців, яким є що доводити, які приїдуть грати в рідне місто. Це брати Баранці, Ільків, Романюк, я та ще інші.

– А у тебе є шанси витіснити Реву з рамки?
– Шанси-то вони є. Зараз у нас три воротарі – ще Березовський. Рева грає, бо в нього досвіду більше.