УКР РУС

Рабінович звільнив людей, причетних до "Справи Матуку"

13 серпня 2012 Читать на русском

Після повернення з перемогою з Харкова, де київський "Арсенал" обіграв "Металіст" на виїзді, президент "каштанчиків" Вадим Рабінович прокоментував кореспонденту офіційного сайту останні події в клубі.

Тут йдеться про “справу Матуку”, через яку “Арсенал” вилетів із ліги Європи.

“Для мене особисто назвати все, що відбулося з нами в Євролізі шоком - значить, нічого не сказати... Ми провели розслідування ситуації до кінця. З одного боку, це унікальний збіг обставин і непередбачуваний вплив людського фактора. Два співробітники клубу, відповідальні за один і той же документ, не в змозі його були побачити. У наших співробітників є пояснення ситуації, які я навіть готовий прийняти... Є й об'єктивні причини події, і я міг би довго про них говорити. Але в даній ситуації вони не мають ніякого істотного значення.

Клубу “Арсенал” завдано колосальних збитків - і моральних, і не тільки. А оскільки це так - я не знімаю відповідальності за це в першу чергу і з себе, і з співробітників клубу... Інформую вас, що з від сьогодні звільнений юрист, який відповідав за це питання (хоча, повторюся, у нього є теж об'єктивні пояснення ситуації). Сьогодні зі своїх посад звільнені віце-президент і виконавчий директор клубу, які в якійсь мірі відповідали за це питання також... Ще 8 людей отримали догани і грошові штрафи...”, - розповів Рабінович.