УКР РУС

"Раби грошей, майте совість": різка заява італійських ультрас щодо відновлення сезону Серії А

25 квітня 2020 Читать на русском

В Італії не всі в захваті від ідеї дограти сезон Серії А.

"З офіційного повідомлення ради Серії А ми зрозуміли, що всі 20 клубів ліги висловили бажання дограти сезон. Це показує, наскільки нікчемний сьогоднішній футбольний світ Італії. Він дуже далекий від тих цінностей, в які були закохані багато поколінь. Цей "футбол" не поважає цілу націю, яку наздогнала трагедія з безліччю знаків питання щодо майбутнього.

Сім клубів Серії А виступили проти відновлення сезону

І це після двох місяців надзвичайної ситуації та майже 25 тисяч померлих осіб, серед яких 200 лікарів і членів медперсоналу.

Це неприйнятно! У вас немає ні краплі поваги! Ви думаєте, що футбол може існувати без людей? Гравці після голу побіжать його святкувати до порожніх трибун? Майте совість! Ви, президенти клубів, поневолені телевізійними компаніями, ви раби їхніх грошей, ви нічого не вирішуєте, ви іграшки в їхніх руках.

Цей сезон для нас завершений, тому що з такими керівниками ліги ми не хочемо мати нічого спільного. При таких умовах для нас футбольний м'яч спущений. Тримайте ваш порожній сарай, і якщо у вас залишилася хоч крапля совісті – соромтеся!" – йдеться в заяві угрупування ультрас Дженоа Via Armenia 5r.

Після 26-ти турів Серії А генуезці розташувались на 17-й сходинці.

Лаутаро – неминуча трансферна бомба: за нього б'ються "класичні" вороги, а батько підштовхує до Зінченка та Ко