УКР РУС

П'яца сьогодні перейде в Шальке

4 січня 2018 Читать на русском

Хорватський нападник проведе півроку в оренді в Гельзенкірхені.

Спортивний директор Шальке Крістіан Хайдель підтвердив, що сьогодні нападник Ювентуса Марко П'яца пройде медогляд перед підписанням угоди про оренду футболіста, інформує офіційний сайт гельзенкірхенців.

Грати в оренді – бажання самого гравця. 22-річний хорватський вінгер хоче набрати форму після складної травми хрестоподібних зв'язок коліна.

Шальке підписав Седріка Тойхерта

"Зазвичай я не люблю говорити про трансфери, коли вони ще не завершені. Та в цьому випадку я роблю виняток. Ми запланували на четвер медичне обстеження в Бенідормі (в іспанському місті Шальке проводить зимові збори – Футбол 24). Всі деталі угоди ми вже узгодили і з представниками гравця, і з Ювентусом. Залишилось лише підписати документи та обмінятись ними з туринцями. Чи залишиться він у клубі після оренди? Цього не слід виключати, але в контракті пункту про купівлю немає", розповів Хайдель.

Марко П`яца через травму не грав за першу команду Ювентуса від травня. Після відновлення він провів 4 гри за дубль Ювентуса, у яких забив 2 голи та віддав 3 результативні передачі.

Bild відправляє Коноплянку в Шахтар. Правда чи вигадка?