УКР РУС

П'ятов: Зробимо все можливе, щоб порадувати наших вболівальників

25 березня 2015 Читать на русском

Голкіпер донецького "Шахтаря" Андрій П'ятов поділився очікуваннями від кваліфікаційного матчу ЄВРО-2016 проти Іспанії.

"У збірної Іспанії загрози можна чекати від будь-якого виконавця. Завдяки контролю м'яча і довгого розіграшу кожен з іспанців може опинитися на вістрі, не кажучи вже про стандартні положення.

До матчу можна говорити про що завгодно. Але якщо ми щільно і суворо за планом зіграємо біля своїх воріт, то у нас буде шанс добитися хорошого результату. Приміром, у першому поєдинку "Шахтаря" проти "Баварії" ми, по суті, нічого не дозволили створити супернику в атаці, тому й підсумок для нас вийшов непоганим. Якщо кожен з нас викладеться більше, ніж на сто відсотків, то все може бути.

Чи стане нічийний результат позитивним для збірної України? Важко сказати. Нічиї бувають різними. Можна вигравати весь матч, а в кінці пропустити і бути засмученим, а можна, навпаки, відігратися під завісу поєдинку, тоді такий результат порівняємо з перемогою.

Тому поживемо - побачимо. Але можу запевнити: ми зробимо все можливе, щоб порадувати наших уболівальників і в хорошому настрої повернутися додому", - цитує П'ятова газета "Команда".