УКР РУС

Пятов: За 11 років, що я в клубі, багато футболістів пішло, але ми ставали тільки сильнішими

12 червня 2018 Читать на русском

Голкіпер Шахтаря Андрій Пятов прокоментував відхід Фреда, Бернарда та Факундо Феррейри та поділився очікуваннями на наступний сезон.

"Я одинадцять років в клубі, за цей час багато хороших футболістів покинуло колектив, але "гірники" ставали тільки сильнішими. У нас в складі талановиті хлопці, впевнений, прийдуть нові гравці. Дуже радий, що Кайоде залишається з нами, вважаю його відмінним підсиленням. Так, кілька лідерів закінчили виступи за команду, проте Шахтар як і раніше буде сильним.

Завжди запам'ятовуються матчі Ліги чемпіонів, у нас була важка група, інтрига трималася до останніх хвилин. Ми мали шанси пройти Рому, не скажу, що поступилися італійцям з гри. У Харкові Шахтар діяв краще за римлян. Але в цьому і є суть футболу: перемагає той, хто забиває більше голів.

Переконаний, нас чекає непростий сезон. Захищати чемпіонський титул набагато складніше. У Прем'єр-лізі з'явилися нові команди і міста. Думаю, буде дуже цікаво. І, звичайно, з особливими почуттями очікую жеребкування Ліги чемпіонів", – цитує Пятова офіційний сайт Шахтаря.

Бернард в Шахтарі: 5 тисяч євро за хвилину гри – найбільш провальний трансфер донеччан?