УКР РУС

Пятов: Є претензії до партнерів: хтось бігав, а хтось ні

18 листопада 2017 Читать на русском

Голкіпер Шахтаря Андрій Пятов прокоментував поразку від Олександрії.

"В епізоді з другим голом втратили гравця, перебудувалися неправильно. Одна людина скинула, а друга прийняла, розвернулася і вдало пробила. Ми дуже багато дозволяємо супернику в нашому штрафному. При першій же можливості відразу пропускаємо. Звичайно, були і претензії до партнерів. Хтось бігав, а хтось ні. Це найбільше збивало.

Після гри Фонсека нічого не говорив. А в перерві – так, накричав, звичайно, був незадоволений. Все по справі, ми самі винні. Вітаю Олександрію із заслуженою перемогою. Ми завжди прагнемо виграти. І після перерви виходили на поле, бажаючи здобути перемогу. Але після низки нереалізованих моментів були спустошеними, це видно відразу. Не було належного емоційного заряду.

У мене думок про Наполі не було. У чемпіонаті важливо не втрачати свої очки, а гра з Наполі буде лише у вівторок. Тому я про це не думав. Але перед Фейєнордом ми теж допустили осічку. Напевно, тенденція, не дарма ж так виходить. Тільки наступна гра покаже, про що ми думали, до чого прагнули.

Перший момент біля наших воріт – і відразу ж гол. Не можу пояснити, чому все так відбувається. Але якщо грати без активного пресингу. Ми самі винні", – цитує Пятова Terrikon.

Шаран: Ми знали, що рано чи пізно заробимо очки в матчі проти Шахтаря або Динамо