УКР РУС

Пятов: В другому пропущеному м'ячі є моя вина, але добре, що дограли до кінця

4 листопада 2016 Читать на русском

Андрій Пятов, голкіпер "Шахтаря", поділився враженнями після перемоги "гірників" над "Гентом" у матчі групового раунду Ліги Європи.

"Головне, що здобули перемогу. Так, пропустили на першій хвилині, але хлопці не зламались психологічно і згодом змінили хід гри. Потім забили чотири м’ячі і, напевно, заспокоїлись. Коли пропустили другий, команда знову зреагувала, проте наприкінці ми наново дещо не розібрались. Можливо, і добре, що це сталося в одному матчі. Ми його детально розглянемо, віднайдемо наші помилки і, сподіваюсь, більше не повторюватимемо їх. Найголовніше, що показали характер і домоглися поставленої мети.

Після швидкого м'яча проявили характер, а далі вже дотримувалися своєї гри. Напевно, "Гент" три рази пробив у ворота, і стільки ж забив. Десь моя вина в другому м'ячі, а далі недопрацювали, не до кінця поборолися. Звичайно, це наші помилки, але ми їх вивчимо", – сказав Андрій Пятов у післяматчевому коментарі телеканалу "Футбол 1".

Гол "Гента" у ворота "Шахтаря" став одним з найшвидших в історії Ліги Європи

Нагадаємо, "Шахтар" впевнено переміг "Гент" на виїзді, що дозволило команді гарантувати собі місце у плей-офф Ліги Європи. До вашої уваги відеоогляд матчу і забитих голів, а також перші підсумки гри. Своєю думкою після результативної зустрічі поділився головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека, а також автор одного з голів у ворота бельгійців Тарас Степаненко.

Топ-новини: "Шахтар" вийшов у плей-офф Ліги Європи, "Зоря" зберегла шанси на єврокубкову весну