УКР РУС

П'ятов: Перемога над "Динамо" підняла настрій перед іграми з "Мальме" (ВІДЕО)

21 жовтня 2015 Читать на русском

Голкіпер "Шахтаря" Андрій П'ятов розповів про очікування від матчу 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти "Мальме".

"Ми піднялися на перше місце в чемпіонаті України, тому настрій хороший, його треба зберегти до гри. Тренер розповість, як нам необхідно діяти, - прислухаємося й виконаємо. Нам вже доводилося зустрічатися з дужими командами, так що досвід є.

Розбираємо всі свої індивідуальні помилки. Це технічні помилки, серйозно ставимося до них. Вивчаємо ці моменти з тренером воротарів і наставником команди. Сподіваюся, не будемо оступатися знову.

Не люблю міркувати про те, переможемо ми чи програємо. Налаштовуємося на матч Ліги чемпіонів. Ми в цьому турнірі прагнемо брати участь кожен рік, тому в будь-якому поєдинку докладаємо всіх зусиль, щоб досягти успіху. Сподіваюся, що матч обійдеться без травм.

Чим цей поєдинок відрізняється від попередніх двох? Різниця в тому, що буде два матчі поспіль з одним і тим же суперником. Вивчаємо "Мальме" так само, як "Реал" і ПСЖ. Детально розбираємо манеру гри кожного футболіста", - сказав П'ятов на передматчевій прес-конференції.

Стежте за всіма найцікавішими подіями, що передують матчу 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів між "Мальме" та "Шахтарем", у режимі LIVE.