УКР РУС

Пятов озвучив неприємну новину для своїх конкурентів у збірній України

19 березня 2020 Читать на русском

Голкіпер донецького Шахтаря та національної команди України Андрій Пятов прокоментував перенесення Євро-2020 на наступний рік.

"За рік щось може статися. Хтось може змінити клуб, бувають травми. Життя зміниться у когось. Але не скажу, що це сильно вплине на стиль гри збірної. Усе покаже підсумковий результат на Євро, добре це було чи погано.

Пятов разом із зірковим вболівальником Шахтаря взяли участь у всесвітньому челенджі – кумедне відео

Мені цікаво, як вони змінять формат. Якщо ми будемо замість товариських матчів в цьому році грати Лігу націй, то навіть добре. Ми проведемо 6 матчів з одними з найкращих збірних у світі.

У збірної, звичайно, з'являться нові імена. Хтось розкривається. Тут не можна передбачити. Усе в житті буває. Може і молодий гравець довести, що він дійсно готовий грати в основному складі збірної України.

Я оцінюю ситуацію з перенесенням через коронавірус не як футболіст, а як громадянин, батько. Такого ніколи не було, щоб через вірус все закрили, припинили змагання.

"Вас за таке арештують": капітан Динамо і гравці Шахтаря всіма сім'ями відірвалися на дні народження – це ризиковано

Як футболістові мені важко перебувати поза спортом, поза командою. Але треба брати позитивні моменти, що ти знаходишся з сім'єю, а твій обов'язок її оберігати.

Поїхати на Євро – це була моя мрія. Я це заслужив. Працював, готувався, проходив цей шлях з командою. Віддавати це місце нікому просто так не збираюся. Якщо хтось буде сильніший, тренер скаже "вибач", то без образ, навпаки – буду підтримувати, щоб збірна добре виступила.

Але легко місце нікому не віддам. Я готовий, для мене це своєрідний виклик. Я не збирався закінчувати з футболом. У мене є сили. Якщо я потрібен збірній – буду доводити. Якщо не буду тягнути рівень – тоді все", – цитує Пятова Tribuna з посиланням на Football Hub.

Нагадаємо, що Андрій Пятов є основним воротарем "синьо-жовтих" із 2009 року, коли витіснив із рамки збірної Олександра Шовковського. Цьогоріч у червні кіперу Шахтаря виповниться 36.

Євро-2020 перенесли, Україна з ризиком залишитися без Шевченка – хто виграв і програв від рішення УЄФА