УКР РУС

Пятов: Ніякої завищеної самооцінки у гравців Шахтаря немає

17 липня 2017 Читать на русском

Голкіпер Шахтаря Андрій Пятов прокоментував перемогу над Динамо у Суперкубку України.

Суперкубок України 2017
завершено
-

"Паулу Фонсека завжди вимагає від нас максимальної віддачі і концентрації на футбольному полі. Навіть при розборах ігор тренер розповідає, що Динамо – дуже сильна команда. А по тому, як розвивалися події в матчі, я і сам можу підтвердити, що біло-сині – наш найголовніший конкурент в боротьбі за найвищі місця.

Ніякої завищеної самооцінки у гравців Шахтаря немає. Зараз найважливішим для мене було те, щоб наша команда витримала темп протягом усього поєдинку, оскільки це був перший матч сезону. Вийшло, адже ми грали в меншості близько 15-20-ти хвилин і при цьому мали кілька можливостей для взяття воріт.

Своїми діями в першому таймі я залишився незадоволений, тому що робив дуже багато довгих передач, знову-таки, позначалося, що це дебютний матч сезону, і Динамо непогано пресингувало. А після перерви ми, можна сказати, видихнули, пару раз при виході з оборони зіграли в пас, і це додало впевненості. У другому таймі, вважаю, ми повністю переграли киян", – цитує Андрія Пятова Команда №1.

Нагадаємо, Шахтар впевнено переміг Динамо у Суперкубку України-2017, хоча догравав у меншості. Головний тренер донеччан Пауло Фонсека вважає, що Динамо стало іншим. Наставник киян Олександр Хацкевич прокоментував поразку від Шахтаря. Дивіться відео голів і огляд матчу Шахтар – Динамо.

Шахтар – Динамо. Обороні Хацкевича – двійка. Головні підсумки Суперкубка України-2017