УКР РУС

Пятов: Не думаємо про другий матч з "Гентом"

20 жовтня 2016 Читать на русском

Голкіпер "Шахтаря" Андрій Пятов прокоментував розгромну перемогу над "Гентом" у Лізі Європи (5:0).

"Було важко. Вони великими силами атакували, у них були вільні гравці. Ми десь з цим впоралися, десь робили помилки. Вони створили достатньо моментів. Мені здається, що якщо ми не будемо використовувати свої контратаки, то буде з ними важко. Головне – першими реалізувати свій момент.

Гол Коваленка? Хороший гол, гарно виконав, на тренуваннях відпрацьовує (сміється). Ушкодження? Ну в нього була перед цим травма. Мабуть, вона далася взнаки. Сподіваюся, він відновиться. Там забій коліна. Він просто не хоче в Кропивницький їхати (сміється).

Поки що про другий матч з "Гентом" не думаємо. Думаємо про найближчого суперника. Хоча розуміємо, що якщо обіграємо там, то займемо перше місце в групі. З цією командою треба грати від оборони. Кажете, "Гент" собі привіз моментів на три матчі вперед? Можливо, ми їх змусили? Казали, що це найсильніший суперник "Шахтаря" в сезоні? Ну, повірте, він не те що найсильніший, він найбільш незручний. Ця схема гри дуже незручна. Якщо в обороні зробиш помилку, вони покарають. Виграли – значить правильно зіграли. 5:0, думаю, всі задоволені.

Ракицький? Важко йому, помітно, що ігрової практики бракує. В принципі, були помилки, але загалом справлявся. Впевнений, що гра на нуль додасть йому впевненості", – розповів Пятов.

Нагадаємо, "Шахтар" забив "Генту" 5 голів. Віктор Коваленко прокоментував свою травму, через яку покинув поле в першому таймі. Дивіться відео голів і огляд матчу "Шахтар" – "Гент" (5:0). Паулу Фонсека вважає матч тактично ідеальним. А тренер "Гента" Хейн Ванхазебрук оцінив себе гіршим за Гвардіолу через 1 гол.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях