УКР РУС

Пятов: Хочу, щоб хлопці, з якими ми говорили, не прикривалися своїм патріотизмом та не лізли у футбол

30 листопада 2017 Читать на русском

Воротар Шахтаря Андрій Пятов прокоментував інцидент між ультрас та гравцями "гірників".

"Вчорашня акція була узгоджена із Федерацією футболу України та пройшла на належному рівні. Хочу побажати нашим Збройним силам стати ще потужнішими й стабільнішими, як і нашій державі. Необхідно виходити на новий рівень, аби ми мали сильну армію і сильну незалежну країну.

Палкін: Фонд АТО був прибраний до рук братами Суркісами, щоб дискредитувати наше ім'я

А щодо інциденту, то я все сказав цим хлопцям, а сьогодні хочу додати одне: вони не повинні прикриватися патріотизмом, висуваючи претензії нам, футболістам, які грають за збірну України. Ми доводимо своєю справою на полі, які ми патріоти. Своєю працею робимо так, щоб нашу країну знали в усьому світі. Добре ми виконуємо цю роботу чи погано, нехай аналізують тренери й журналісти. Що ж до патріотизму, то в нас кожна людина сама знає, кому і як допомагати. І ми це робимо.

Степаненко: Я один заплатив податків більше, ніж все Динамо разом взяте

Перш ніж заявляти, що ми нічого не здійснюємо, слід уточнювати, а потім уже говорити. Хочу, щоб вони не користувались цим, не прикривалися своїм патріотизмом та не лізли у футбол. Кожен повинен займатися своєю справою і лише так робити нашу країну більш стабільною й незалежною", – цитує Пятова офіційний сайт Шахтаря.