УКР РУС

Пятов: Я грав як Буффон? Ні, на полі був Пятов

14 вересня 2017 Читать на русском

Воротар Шахтаря Андрій Пятов прокоментував перемогу своєї команди в матчі проти Наполі (2:1).

"Стали більше закрито грати після рахунку 2:0? Ні. Ми просто вичікували свого шансу і грали на контратаках всю гру. Потім суддя поставив пенальті ... Вважаю, що його там не було. Я бачив, що Степаненко зіграв в м'яч.

Кутові Наполі? У них там награно все: вони пальці показували – спершу один, потім п'ять, потім сім. Ми знали, що у них багато різних варіантів для розіграшу кутових. Вони не забили, значить, добре, що ми з цим впоралися.

Я грав як Буффон? Ні, Буффон грав вчора, а сьогодні на полі був Пятов. Незважаючи ні на кого, я граю так, як вимагає тренер.

Пас Степаненко? Він говорить, що відпрацьовує це на тренуваннях. На початку сезону в нього це погано виходило, а зараз він їх натренував. Молодець.

Турнірна таблиця? Тільки зараз все починається, адже вже наступна гра може повністю поміняти розклади в групі. Треба рухатися плавно, не забігаючи сильно наперед. Зараз наші думки будуть вже про чемпіонат. Будемо ретельно готуватися", – цитує Пятова Footboom.

Матч Шахтар – Наполі завершився перемогою донецького клубу з рахунком 2:1. Відео голів та огляд матчу. Наставники команд Паулу Фонсека та Мауріціо Саррі висловили свої думки щодо підсумкового результату.