УКР РУС

П'ятов: Дуже прикро через поведінку деяких бразильців

13 січня 2015 Читать на русском

Воротар "Шахтаря" Андрій П'ятов розповів про хід збору команди в Бразилії.

"Було несподівано, звичайно, приїхати на збір в Бразилію! Ми знали, що, по-моєму, останні п'ять років нам пропонували сюди приїхати, але не виходило. Зараз Луческу вирішив, а нам подітися-то нікуди. Все ж цікаво побувати в Бразилії, шкода, не вийшло на чемпіонат світу з'їздити...

Якщо чесно, досить складно працювати при тутешній температурі. Дуже складно, тому що температура може вдень підніматися до 40 градусів, незвично для організму, інший часовий пояс. Але це перші дні - потім звикнемо, думаю, втягнемося.

Бразильцям легше. Вони все-таки провели тут місяць, може трохи менше під час відпустки. Їм звичніше.

Як вплинула ситуація з відмовою бразильців влітку повертатись у команду? Це минула історія, не хочеться її піднімати, у них свої агенти є, які хотіли цим скористатися. Ми цього не торкаємося, це питання до генерального директора. Головне - що вони залишилися, зізналися, що були неправі, хочуть грати і доводити це на футбольному полі.

Ви самі знаєте, це менталітет бразильців. Але найприкріше, що ми приїхали вже сюди, а деякі бразильці не змогли дістатися вчасно. Правда, я ж не знаю причин, за якими вони відсутні", - сказав П'ятов.

Нагадаємо, що Дуглас Коста і Бернард на три дні запізнились на збір команди, який проходить на їх батьківщині.