УКР РУС

П'ятов: Добре, що на "Барселону" не натрапили

29 грудня 2012 Читать на русском

Воротар донецького "Шахтаря" Андрій Пятов, коментуючи результати жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, заявив, що у його команди рівні шанси з дортмундською "Борусією" на вихід до чвертьфіналу турніру.

“З одного боку, приємно, що ми не натрапили на "Барселону", з якою частенько останнім часом грали, і, якщо чесно, і не хотіли зустрічатися на цьому етапі. З іншого - дортмундська "Борусія", на мій погляд, зараз - найсильніший опонент після "Барси". Так суджу за виступами німців в нинішній Лізі чемпіонів. Зокрема - по матчах із "Реалом". Німці справили дуже сильне враження.

Проте ми теж продемонстрували, що володіємо високим рівнем, поступово завойовуючи в Європі ім'я. "Шахтар" вже давно не хлопчик для биття. Тому, вважаю, шанси на вихід до чвертьфіналу з "Борусією" у нас однакові. Супернику трохи легше через те, що чемпіонат Німеччини буде в розпалі. Але найголовніше залежить таки від того, наскільки ми зуміємо набрати форму і увійти в ігровий ритм після зимової паузи", - розповів П'ятов.