УКР РУС

Пятенко: З керівництвом Оболоні обговорювали фінансове питання одну-дві хвилини

14 січня 2018 Читать на русском

Новий головний тренер Оболоні Володимир Пятенко пояснив, чому вирішив очолити київський клуб.

"Які цілі стоять в Оболоні? Створити фундамент для вирішення високих завдань. Я підписав з клубом контракт на два з половиною роки, і мене запевнили, що Оболонь-Бровар готова розвиватися. Це було головним аргументом з боку керівництва столичного клубу.

ВОТФ нагородило найкращих тренерів українських ліг в 2017 році

Трансфери? Підсилення потрібно завжди. Однак, спочатку мені необхідно визначитися з тими, хто зараз грає за Оболонь-Бровар. В процесі будемо розуміти, кого залишити, а з ким попрощатися. З керівництвом ми не обговорювали, які конкретно позиції потрібно зміцнювати.

Фінанси? Це питання не було першочерговим на переговорах. Всі розуміють, що сьогодні в країні непроста економічна ситуація і вимагати чогось захмарного ніхто не буде. Тому обговорення фінансового питання зайняло у нас одну-дві хвилини.

Борги Крумкачів? Частину грошей вони віддали. Однак там дуже складна ситуація, і поки що вони не можуть повернути мені інше. Що стосується Оболоні-Бровар, то я точно знаю: тут все, що обіцяно, виплачують вчасно і стабільно. У цьому столичному клубі слова не розходяться з ділом. Я дуже сподіваюся, що ми за два з половиною роки доб'ємося суттєвого прогресу", цитує Пятенка Footboom.